TurnGroep Noord organiseert Open Training

Na een korte zomerstop zijn de trainingen weer begonnen bij TurnGroep Noord. De vereniging is altijd op zoek naar aanstormend turntalent en organiseert daarom een Open Training.

De Open Training is voor meisjes geboren in 2015, 2016, 2017 of 2018 (minimaal 5 jaar oud) en vindt plaats op zaterdag 9 september van 9:00-11:00 uur in de turnhal van Vries.

Tijdens deze training zullen de vier turntoestellen aan bod komen. Het belangrijkste is dat de meisjes plezier hebben in turnen tijdens deze training. Daarnaast zullen aan de hand van een aantal standaard testen gericht op lenigheid, kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie ook bekeken worden of ze in aanmerking komt om na deze training nog een aantal proeftrainingen te doen bij TGN.

Ben je op zoek naar een sport na de zomervakantie en lijkt je turnen helemaal te gek? Opgave en meer informatie via  secretaris@turngroepnoord.nl . Als je je aangemeld hebt krijg je alle verdere informatie.

Aanstormend turntalent gezocht!

Aanstormend turntalent gezocht!

We zijn alweer op de helft van het seizoen 2022-2023. De eerste wedstrijden zijn geweest met goede resultaten. Daarnaast hebben we een aantal Open Trainingen gehad om aanstormend turntalent de kans te geven om te kijken of TurnGroep Noord de vereniging voor hun is.
Op 4 maart organiseren we weer een Open Training. De wedstrijdturnsters die zich geplaatst hebben voor de halve landelijke finale heben hun eerste wedstrijd. Kortom: we staan niet stil!
We zijn altijd op zoek naar turntalent! Ook naar turnsters die al wedstrijden turnen en op zoek zijn naar meer uitdaging. Dus wil je kijken of TurnGroep Noord de vereniging voor je is, neem vrijblijvend contact op met secretaris@turngroepnoord.nl voor de mogelijkheden.
Wedstrijdseizoen bijna weer van start

Wedstrijdseizoen bijna weer van start

In het weekend van 5 en 6 november start het wedstrijdseizoen. De senioren Yuna en Lisette mogen het spits afbijten op 12 november in Zierikzee op landelijk niveau. Dèbra start 2 weken later in Winterswijk.
Op 12 en 13 november organiseren wij als vereniging samen met de KNGU de 1e plaatsingswedstrijd in Eelde in sporthal Groote Veen voor turnsters uit Friesland, Drenthe en Groningen.
Afgelopen seizoenen hebben we als vereniging al vaker met groot succes turnwedstrijden georganiseerd, zowel op regionaal als landelijk niveau. Met de onmisbare hulp van de ouders, turnsters en andere vrijwilligers gaan we nu ook weer broezen om er voor te zorgen dat de turnsters hun beste turnbeentje kunnen voorzetten.
Op zaterdag wordt er geturnd in teamvorm en zondag is er de individuele meerkamp. Natuurlijk is de wedstrijd toegankelijk voor publiek.
Locatie: Sporthal Groote Veen Eelde
Tijdstip: 9:00-15:30 uur
Entreeprijs: vanaf 6-12 jaar 2 euro pp, vanaf 12 jaar: 3,50 euro pp
Grote Clubactie: Steun ons en koop loten!

Grote Clubactie: Steun ons en koop loten!

Ook wij doen mee met de Grote Clubactie. Vanaf morgen mogen de loten verkocht worden. Van ieder verkocht lot gaat er €2,40 naar de club. Steun ons en koop online 1 of meer loten a €3 . Namens de turnsters hartelijk bedankt!

Wij doen mee met de Nationale Sportweek!

Wij doen mee met de Nationale Sportweek!

Wij doen mee met de Nationale Sportweek!
Zaterdag 17 september: demo’s in het centrum van Zuidlaren tijdens de opening van de Nationale Sportweek van de gemeente Tynaarlo
Zaterdag 24 september: Open Training voor meisjes uit 2014, 2015, 2016 en 2017 (minimaal 5 jaar oud) in de turnhal van Sporthal de Kamp

We zijn weer begonnen!

Nou ja, in onze gebruikelijke turnhal in Vries dan 🙂 Behalve in week 31 & 32 zijn onze turntrainingen zoals gewoonlijk in aangepaste vorm doorgegaan! Maar vanaf woensdag 31 augustus zijn we weer volledig van start gegaan volgens de normale trainingstijden op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag.

En ander leuk nieuws: Onze secretaris Judith Knollema heeft, na een aantal maanden te hebben gereden in een waterstofauto van Green Planet, de sleutels overgedragen aan onze voorzitter Marloes Middel. De komende maanden mag ze haar turnritjes doen in een elektrische auto. Benieuwd naar haar Green Planet- ervaring? Volg ons op Facebook en Instagram voor haar wekelijkse berichten!

Hoofdsponsor Green Planet

Hoofdsponsor Green Planet

Afgelopen maandag 21 maart, op de dag dat de lente officieel is begonnen, kunnen Green Planet Pesse en TurnGroep Noord de bloemetjes buiten gaan zetten. Want vandaag hebben beide partijen hun handtekening gezet onder een mooie en ambitieuze sponsordeal.
Beide partijen gaan voor een duurzame en ambitieuze toekomst. En zullen de komende 2 jaren hun krachten bundelen. 💪

Aangepaste trainingstijden

Voor de komende feestdagen en meivakantie zijn de trainingstijden gewijzigd:

Onderbouw (Jong Talent):

Zaterdag 23-04: 9:00-11.30 uur

Zaterdag 30-04: GEEN TRAINING

Zaterdag 07-05: 9:00-11:00 (12:00)uur

Donderdag 26-5: GEEN TRAINING IVM HEMELVAART

 

Wedstrijdturnsters:

Zondag 17-4: GEEN TRAINING IVM PASEN

Zaterdag 23-04: wedstrijd Smilde middenbouw 4 en supplement E. Rest wedstrijd turnsters geen training

Zondag 24-04: 10:00-13:00uur (normale indeling)

Woensdag 27-04: GEEN TRAINING IVM Koningsdag

Donderdag 28-4: 17.:30-20:30 uur (hele wedstrijdgroep vanaf 2013)

Zaterdag 30-4 :10:00-13:00uur (hele wedstrijdgroep vanaf 2012)

Zondag 1-5: GEEN TRAINING

Woensdag 4-5: 16:30-19:30 uur (hele wedstrijdgroep vanaf 2013. Tijd nog onder voorbehoud ivm Dodenherdenking)

Donderdag 5-5: GEEN TRAINING IVM Bevrijdingsdag

Zaterdag 7-5 :11:00-14:00uur (normale indeling)

Zondag 8-5 : 10:00-13:00uur (normale indeling)

Donderdag 26-5: GEEN TRAINING IVM HEMELVAART

Fantastische prestaties op 13 maart

Fantastische prestaties op 13 maart

Op zondag 13 maart was ook weer na 2 jaar de 1e wedstrijd voor Rosan en Lieke (jeugd E) en dan 3e worden met je teamleden van Vako en Suiz. De middenbouw turnsters (middenbouw niveau 4) Valerie, Felice, Jasmijn, Carmen en Iris hadden hun 1e officiële wedstrijd en werden met hun team 2e! Mees werd met haar teamleden van Suiz ook 1e.
Individueel behaalde Rosan een knappe 2e plaats!
Eerste gouden en bronzen medaille binnen

Eerste gouden en bronzen medaille binnen

Eindelijk na 2 jaar weer een wedstrijd voor deze meiden. Dit deden ze op zaterdag 12 maart in Veenoord, ook met veel plezier! Het niveau 3 team turnde fantastisch en bijna foutloos, ze werden dan ook ruim 1ste! Individueel werd Carlijn 1ste en Vesper 3de. Lotus werd 4de, Ilaine 5de, Kayla 6de en Bendu 10de.

Isanoa turnde een foutloze wedstrijd en werd heel knap 5de bij de categorie jeugd D.

Wat een toppers vandaag en heerlijk om weer een echte wedstrijd te turnen.