TurnGroep Noord organiseert in het weekend van 6 en 7 november een grote landelijke turnwedstrijd in Sporthal Groote Veen in Eelde. Junior en senior turnsters uit de 2e en 3e divisie uit het hele land reizen af naar Eelde.

Samen met de KNGU organiseert TurnGroep Noord de 1e plaatsingswedstrijd van het seizoen. Niet alleen de 1e wedstrijd van het seizoen, maar ook de 1e turnwedstrijd weer na ruim 1,5 jaar. Door de 1e lockdown werd het wedstrijdseizoen van 2019/2020 abrupt stilgezet. In het seizoen 2020/2021 zijn er helemaal geen wedstrijden geweest door de Coronamaatregelen.  Iedereen kan zich voorstellen dat de turnsters staan te popelen om eindelijk weer een wedstrijd te turnen.

Een groot aantal vrijwilligers van TurnGroep Noord, Sportverhuur gemeente Tynaarlo en de sporthalbeheerders staan klaar om de wedstrijd tot een groot succes te maken. Zaterdag zijn er teamwedstrijden voor de turnsters supplement B en C. Zondag is er de individuele meerkamp  voor de junioren  2e divisie en senioren 2e en 3e divisie. Iedereen is van harte  welkom om naar de wedstrijd te komen kijken met in achtneming van de dan geldende coronamaatregelen die dan gelden.  Een unieke kans om hoog niveau turnen dicht bij huis in de mooie nieuwe sporthal te kunnen aanschouwen!

Locatie: Sporthal Groote Veen, Boomgaard 7, 7, 9761TM Eelde

Entree t/m 12 jaar: € 3,50, 13 jaar en ouder: € 6,=