Gelukkig mogen we sinds kort weer binnen trainen! Daarom zoeken we enthousiaste train(st)ers en assistenten die daar net zo blij van worden!

TurnGroep Noord (TGN) is een kleine maar ambitieuze turnvereniging in Vries met ongeveer 30 turnsters die uitkomen in de 1e, 2e of 3e divisie van de KNGU. De club is 11 jaar geleden opgericht door ouders, en dat is nog steeds duidelijk door een grote ouderbetrokkenheid. We turnen op hoog niveau maar combineren het harde werken met veel plezier en een goede sfeer.

TurnGroep Noord staat voor: Plezier door prestatie en prestatie door plezier! 

Op dit moment zijn aan TurnGroep Noord 4 trainsters en 1 assistent verbonden. Daarnaast werken we samen met een aantal trainers die op invalbasis bij ons lesgeven. De vaste bezetting tijdens trainingen is nog te krap en daarom zijn wij op zoek naar:

 1. Turntrainers (m/v) voor de Wedstrijdgroep: 1e, 2e en 3e divisie
 • Donderdag 17.30-20.00 uur
 • Zondag 10.00-13.00 uur
 • (eventueel) Zaterdag 11.00-14.00 uur
 1. Turntrainers (m/v) voor de Jong Talenten groep (JT: 5 t/m 8 jaar) en wedstrijdgroep onderbouw 1e, 2e en 3e divisie
 • Donderdag 16.00-18.00 uur
 • (eventueel) Zaterdag 09.00-12.00 uur

Ook assistenten zonder diploma die het leuk vinden om (tegen betaling!) mee te helpen bij de trainingen en die zo het lesgeven (beter) onder de knie willen krijgen zijn van harte welkom om contact op te nemen. 

Alle trainingen vinden plaats in de goed ingerichte turnhal in Vries, gemeente Tynaarlo. 

Profiel

Als train(st)er van TGN ben je minimaal 18 jaar en afgestudeerd (ofwel bijna) aan CIOS, ALO, of ben je gediplomeerd turntrainer/-coach vanuit HBO SGM, MBO Sport&Bewegen, of het Johan Cruijff College, ofwel beschik je over de KNGU licentie met minimaal niveau 3.

Bij voorkeur heb je al enige jaren ervaring met het lesgeven op het gevraagde niveau. 

Wat verwachten wij van je

Bij TGN ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief goede turntrainingen aan onze turnsters. Je hebt een passie voor turnen en begeleidt onze turnsters (ook bij wedstrijden) op een manier die past bij positief coachen. Ook zien we je graag een bijdrage leveren aan het coachen van eventuele nieuwe trainers en assistenten ofwel stagiaires.

Als trainer ben je onderdeel van de Technische Commissie (2 ouders en volledige trainersstaf) en samen geef je vorm en inhoud aan de kwalitatieve doelstellingen van de vereniging. 

Wat krijg jij van ons

 • Een leuke en gezellige werkplek, waar ‘samen doen’ de norm is
 • Een vergoeding op basis van een marktconform uurtarief
 • Een brandstofkosten- en wedstrijddagvergoeding
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Ruime ondersteuning van ons enthousiaste bestuur en commissies (technische-, activiteiten- en sponsorcommissie)

Nieuwsgierig?

Herken jij jezelf in bovenstaande? En zitten er misschien een paar momenten bij waarop jij beschikbaar zou zijn om te komen lesgeven? Zou je graag onze nieuwe turntrain(st)er of assistent worden? Dan zouden we het ontzettend leuk vinden als je contact met ons opneemt! Stuur een mail met daarin een korte motivatie en CV (ervaring) naar voorzitter@turngroepnoord.nl. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk ook bellen. Je kunt contact opnemen met Gea Reitsema (TC) op 06-21824894 of Lisette Hof (trainster) 06-22328912. Of neem een kijkje op onze mooie website: www.turngroepnoord.nl