In het weekend van 5 en 6 november start het wedstrijdseizoen. De senioren Yuna en Lisette mogen het spits afbijten op 12 november in Zierikzee op landelijk niveau. Dèbra start 2 weken later in Winterswijk.
Op 12 en 13 november organiseren wij als vereniging samen met de KNGU de 1e plaatsingswedstrijd in Eelde in sporthal Groote Veen voor turnsters uit Friesland, Drenthe en Groningen.
Afgelopen seizoenen hebben we als vereniging al vaker met groot succes turnwedstrijden georganiseerd, zowel op regionaal als landelijk niveau. Met de onmisbare hulp van de ouders, turnsters en andere vrijwilligers gaan we nu ook weer broezen om er voor te zorgen dat de turnsters hun beste turnbeentje kunnen voorzetten.
Op zaterdag wordt er geturnd in teamvorm en zondag is er de individuele meerkamp. Natuurlijk is de wedstrijd toegankelijk voor publiek.
Locatie: Sporthal Groote Veen Eelde
Tijdstip: 9:00-15:30 uur
Entreeprijs: vanaf 6-12 jaar 2 euro pp, vanaf 12 jaar: 3,50 euro pp