Na een korte zomerstop zijn de trainingen weer begonnen bij TurnGroep Noord. De vereniging is altijd op zoek naar aanstormend turntalent en organiseert daarom een Open Training.

De Open Training is voor meisjes geboren in 2015, 2016, 2017 of 2018 (minimaal 5 jaar oud) en vindt plaats op zaterdag 9 september van 9:00-11:00 uur in de turnhal van Vries.

Tijdens deze training zullen de vier turntoestellen aan bod komen. Het belangrijkste is dat de meisjes plezier hebben in turnen tijdens deze training. Daarnaast zullen aan de hand van een aantal standaard testen gericht op lenigheid, kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie ook bekeken worden of ze in aanmerking komt om na deze training nog een aantal proeftrainingen te doen bij TGN.

Ben je op zoek naar een sport na de zomervakantie en lijkt je turnen helemaal te gek? Opgave en meer informatie via  secretaris@turngroepnoord.nl . Als je je aangemeld hebt krijg je alle verdere informatie.