De Grote  Clubactie is zeer succesvol  verlopen voor TurnGroep Noord. De turnsters hebben een record aantal loten verkocht. In totaal werden er  1156 loten verkocht. De opbrengst was daarom maar liefst  2774,40 euro! Dit geld gaat gebruikt worden om trainingsmateriaal aan te schaffen. Alle kopers hartelijk bedankt!

Afgelopen weekend heeft TurnGroep Noord de verkopers van de Grote Clubactie in het zonnetje gezet. De turnsters die 15 of meer loten verkocht hebben kregen sokken met hun naam erop. Er werd een medaille uitgereikt van de Grote Clubactie aan de TOP 8 verkopers. De TOP 3 verkopers werden nog eens extra beloond met een lekker pakketje.

De zusjes Liva en Carlijn Niemeijer verkochten maar liefst ieder 153 loten. Niene Bos werd 3e met een verkoop van 100 loten.  Een fantastisch resultaat!