Dit weekend waren de eerste wedstrijden voor Middenbouw 4 turnsters van TurnGroep Noord. Turnsters uit Drenthe  reisden af naar sportcentrum de Hullen in Roden om hun eerste wedstrijd van het seizoen te turnen.

In de vroege ochtend turnde het team middenbouw niveau 4 bestaande uit Hailey Stiekema. Marit Pietersen, Niene Bos, Bo Oostelbos, Carmen Nusman en Valerie Leertouwer hun eerste wedstrijd van het seizoen. Voor Hailey, Marit en Niene was het zelfs hun eerste officiele wedstrijd. Ze turnden mooie oefeningen met veel nieuwe elementen Hiermee wisten ze met het team een overtuigende eerste plaats te behalen met 12 punten voorsprong op de nummer 2.

Ook in de individuele ranking hebben deze turnsters goed gescoord. Alle zes de turnsters eindigden in de top 10! Carmen kreeg de gouden medaille omgehangen, Marit de bronzen medaille. Niene eindigde net naast het podium  op een  mooie 4e plaats , De 5e plaats was voor Valerie en de 6e plaats voor Bo. Hailey eindigde op een mooie 10e plek.

´s Middags turnden de E turnsters hun team wedstrijd. Bendu Sharif, Lotus Sie, Jorien Kadijk en Felice Richelle turnden samen  Anne Verhoef van VAKO een goede wedstrijd. Ze  wisten als team de gouden medaille te winnen.

In de individuele wedstrijd jeugd E scoorden onze turnsters ook heel goed. Bendu werd 1e , Jorien 2e , Lotus 3e en Felice werd knap 4e !

Op 23 maart is de 2e wedstrijd voor deze turnsters. De wedstrijd is dan in 2e Exloërmond