Dit weekend was de halve landelijke finale Jeugd 2e divisie en Junior 3e divisie. Maar liefst 5 turnsters van TurnGroep Noord hadden zich hiervoor weten te plaatsen. Turnsters uit heel Nederland reisden af naar Tilburg om zich naar een plek in de landelijke finale te turnen.

Vesper Cnubben, Kayla Rosenburg en Carlijn Niemeijer (2 e divisie Jeugd turnsters) turnden in de 1 e wedstrijd van de dag. Ze turnden alle 3 een hele nette wedstrijd met prachtige balk -en brugoefeningen. In een sterk deelnemersveld eindigde Vesper heel knap op de 4de plaatst en stroomt ze door naar het NK! Ook is ze reserve voor een balkfinale. Kayla turnde als 1 e jaar in de 2 e divisie naar een knappe 13 e plaatst. Carlijn turnde zich naar een nette 16de plaats. Een prestatie om trots op te zijn!

Isanoa Pentury en Rosan van der Bijl (Junior 3 e divisie turnsters) turnden een prima halve finale. Na een goede start op brug moesten ze helaas beide een val incasseren bij de balk. Ze turnden prachtige vloeroefeningen en beide een hele nette sprong. Isanoa herpakte zich goed en werd nog knap 6de! Rosan eindigde op een mooie 18de plaats. De volgende wedstrijd voor al deze 5 turnsters is in Vianen. Ze turnen dan als team de landelijke halve finale.