Zaterdag was de 2 e wedstrijd van het seizoen voor de Middenbouw 4 en jeugd E turnsters uit Drenthe. De wedstrijd vond plaats in Tweede Exloërmond

In de eerste wedstrijd van de dag kwamen de Middenbouw niveau 4 Hailey Stiekema, Niene Bos, Marit Pietersen, Valerie Leertouwer en Bo Oostelbos in actie. Helaas kon Carmen Nusman door een blessure niet meedoen. De meiden hadden met elkaar afgesproken om allemaal met de radslag op de balk te blijven staan en dat is iedereen gelukt! Daarnaast turnden ze op alle toestellen mooie oefeningen. Dit resulteerde op brug en vloer voor Niene tot de beste scores op deze toestellen en Valerie behaalde de eerste plaats op balk! Ook Hailey, Marit en Bo turnden een sterke wedstrijd. Het team eindigde op de 2 e plek en kregen
daarom de zilveren medaille omgehangen. Individueel werd Niene 2 e , Valerie 3 e , Marit 7 e , Bo 9 e en Hailey 10 e .

’s Middags kwamen de jeugd E turnsters Bendu Sharif, Jorien Kadijk, Lotus Sie en Felice Richelle op de turnvloer. De dames turnden alle 4 bijna foutloos! Er werden nieuwe sprongen in hun vloeroefening uitgeprobeerd en deze werden goed gewaardeerd door de jury. Sprong was netjes en de brug -en balkoefeningen waren super prachtig! Ze werden dan ook heel ruim 1ste met het team. In meerkamp werd Jorien 1 e , Lotus 2e, Bendu 3 e en Felice heel netjes 4e.

In april turnen al deze turnsters hun 3 e wedstrijd in Slagharen.