Zaterdag 25 mei waren de provinciale kampioenschappen voor teams. Er hadden zich 2 teams van TGN geplaatst in de plaatsingswedstrijden. Het middenbouw team 4 en het Jeugd E team reisden af naar Hoogeveen.

In de eerste wedstrijd van de dag kwamen beide teams in actie. Het Jeugd E team bestaande uit Jorien Kadijk, Lotus Sie, Bendu Sharif, Felice Richelle en VAKO turnster Anne Verhoef turnden een uitstekende wedstrijd. Met meer dan 3 punten verschil op nummer 2 mochten ze het hoogste podium betreden.

Het Middenbouwteam 4 bestaande uit Valerie Leertouwer, Niene Bos,  Hailey Stiekema , Marit Pietersen en Vako turnster Bo Oostelbos waren ook goed op dreef. Ze eindigde zeer verdiend op een 2e plek met slechts 0,725 verschil op de nummer 1.

De turnsters van TurnGroep Noord maken zich nu op voor het TSR toernooi op 1 en 2 juni in Hellendoorn en de toestelfinales op 8 en 9 juni in Vries.