Zaterdag 1 en zondag 2 juni werd weer het TSR  toernooi georganiseerd in Hellendoorn. Een leuk toernooi om aan mee te doen als turnster, omdat turnsters uit het hele land hier aan mee kunnen doen. Zowel de Jong Talenten als de wedstrijdturnsters deden mee aan dit toernooi.

In de eerste wedstrijd van het weekend kwamen de Jong Talenten in actie tijdens het Fundamentals TSR Toernooi. Alle 15 TGN Jong Talenten uit 2015,2016 en 2017 moesten al in de vroege ochtend hun turnkunsten laten zien, Ze turnden 20 verschillende elementen op  de vier toestellen sprong, brug, balk en vloer. Als beloning kregen alle deelneemsters een diploma met hun verdiende gouden, zilveren en bronzen stickers.

De Jeugd E turnsters Lotus Sie, Felice Richelle en Hiske Doesburg kwamen in de 4e wedstrijd in actie. Alle drie  turnden een goede wedstrijd met veel nieuwe elementen.  Lotus mocht zelfs het hoogste podium betreden en kreeg dus de gouden medaille omgehangen. Daarnaast mocht Lotus voor de hoogste score op sprong en balk een gouden medaille ontvangen en voor haar score brug en balk een zilveren medaille.  Hiske werd knap zesde en Felice eindigde op een 12 plaats. Daarnaast turnde Felice de beste vloeroefening van de dag in haar categorie op vloer en kreeg daarvoor een gouden medaille.

Op de vroege zondagmorgen kwamen de middenbouw turnsters 4 Hailey Stiekema, Marit Pietersen, Niene Bos en Valerie Leertouwer aan de beurt. De dames turnden een goede wedstrijd en lieten vooral op balk zien dat ze echte balktoppers zijn met super mooie cijfers. In de individuele meerkamp wist Niene de zilveren medaille te pakken en Valerie de bronzen,  Hailey eindigde op een mooie 8e plaats en Marit op een nette 8e plek.

In de 2e wedstrijd waren de D junioren Isa Vaes, Isanoa Pentury en Lieke Oosting aan de beurt. Voor Lieke en Isa was dit hun afscheidswedstrijd. Tijdens deze wedstrijd lieten ze zien dat ze echte turnsters zijn. Isanoa turnde een goede wedstrijd. Met haar vloeroefening verdiende ze een gouden medaille, op balk een bronzen medaille. In de meerkamp eindigde ze op het podium met een 2e plek.

Iris Loovers, Liva Niemeijer, Jasmijn van Hinte kwamen uit in de middenbouw 3. De dames turnden een prima wedstrijd met veel nieuwe elementen Liva knap eerste in deze categorie en Iris netjes 5e! Jasmijn liet op balk punten liggen en werd 17e.

Vesper Cnubben , Carlijn Niemeijer, Kayla Rosenberg en Jorien Kadijk turnden vandaag in de jeugd 2e divisie. Voor Jorien was dit de eerste keer dat ze uitkwam als D turnster. Ze liet gelijk zien hier thuis te horen door een bronzen medaille te behalen op het toestel vloer. Vesper behaalde de zilveren medaille op sprong, balk en vloer. In de meerkamp won ze de bronzen medaille! Carlijn en Kayla lieten ook mooie oefeningen zien, maar vooral Kayla had een beetje pech door te vallen met haar 1,5 schroef op vloer. Carlijn werd netjes 11e en Kayla 23e .