corona

 

Update 

15 JANUARI 2022: WE MOGEN WEER!

De lockdown is per 15 januari 2022 opgeheven en dat betekent dat er weer getraind kan worden volgens de normale tijden! 

19 DECEMBER 2021: LOCKDOWN

Vanaf 19 december 2021 tot en met 14 janauri 2022 geldt een strenge lockdown. In die periode zullen helaas geen trainingen meer plaatsvinden maar net als de vorige keer gaan we online trainingen organiseren. Uiteraard wordt iedereen tussentijds op de hoogte gesteld in geval van wijzigingen!

29 NOVEMBER 2021: NIEUWE MAATREGELEN

Ivm de nieuwe maatregelen komen de trainingen na 17:00 uur te vervallen. Dit houdt in dat er op woensdag tot nader overleg geen training meer is. Op donderdag hebben nu de Jong Talenten en de Wedstrijdgroep samen training van 15:00 -17:00 uur.  De trainingen op zaterdag en zondag gaan gewoon door.

We volgen de berichtgeving. Zodra er ontwikkelingen zijn zullen we iedereen informeren wat dat betekent voor de trainingen en wedstrijden!

19 MEI 2021: WE MOGEN WEER!

Vanaf woensdag 19 mei mogen de trainingen weer hervat worden in de turnhal. We gaan starten met hetzelfde rooster en groepsindeling als voor de lockdown. In de turnhal zijn nog steeds de corona-maatregelen van kracht.

wij zoeken turntalenten

Dé vereniging voor damesturnen in Noord-Nederland. Wij leiden talentvolle turnsters op die het superleuk vinden om steeds iets nieuws te leren.

Wil jouw dochter ook beter worden in turnen?

  

Meld je dochter aan voor Jong Talentendag of proefdraaien!

12 + 5 =