SPONSOR GREEN PLANET

We lijken als tankstation misschien een vreemde eend in de bijt als het over duurzaamheid gaat. Het tegenovergestelde is echter waar. Als we ergens stappen kunnen maken in de vermindering van CO2-uitstoot en stikstof, is dat wel binnen de mobiliteit. En dus bij een tankstation. Vandaag aan het werk voor de schonere en slimmere mobiliteit van morgen.

Samenwerking

Vanaf maart 2022 gaan TurnGroep Noord en Green Planet samenwerken. TurnGroep Noord is in Noord-Nederland de opleidingsvereniging voor talenten in het subtopniveau. Hierbij worden talentvolle turnsters in individuele ontwikkelingsprogramma’s gefaciliteerd om deel te nemen aan de landelijke selectiewedstrijden van de KNGU. 

Visie TurnGroep Noord

TurnGroep Noord streeft ernaar om haar turnsters te laten trainen met ervaren trainsters in een professionele en plezierige omgeving, waarbij het hoogst haalbare niveau wordt gehaald. Plezier, individuele ontwikkeling, betrokkenheid, veiligheid, samenwerken en prestatie is waar TurnGroep Noord voor staat.

De bovengenoemde kernwaarden sluiten goed aan bij de waarden van Green Planet. Bij Green Planet worden traditionele brandstoffen gecombineerd met de best mogelijke duurzame oplossingen die er vandaag de dag zijn. Tegelijkertijd werkt Green Planet aan de introductie van de meest schone oplossingen van morgen. De missie van Green Planet luidt daarom ook: ‘Vandaag aan het werk voor de schonere en slimmere mobiliteit van morgen’, oftewel: ‘today for tomorrow’. Duurzaamheid, gemak en innovatie is waar Green Planet voor staat.

De individuele ontwikkeling van TurnGroep Noord sluit aan bij de innovatie van Green Planet. Maar ook betrokkenheid, samenwerken, veiligheid en prestatie is iets wat je terugziet bij Green Planet. Zowel bij de interne organisatie als in de samenwerkingen met alle betrokken partijen bij de projecten van Green Planet.

Green Planet
A28 – Afslag 28
Bultinge 2
7933 TZ Pesse
085 – 7602790

 

Green Planet Pesse
Green Planet Pesse
Green Planet Pesse
Green Planet Pesse tankstation
Green Planet Pesse elektrische auto
Green Planet Pesse waterstof
Green Planet Pesse
Green Planet Pesse
Green Planet logo

wij zoeken turntalenten

Dé vereniging voor damesturnen in Noord-Nederland. Wij leiden talentvolle turnsters op die het superleuk vinden om steeds iets nieuws te leren.

Wil jouw dochter ook beter worden in turnen?

  

Meld je dochter aan voor Jong Talentendag of proefdraaien!

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4423&cn=nl&ln=nl