Jong talent

& trainsters

Jong Talent Turnsters & Trainsters

Turnsters vanaf 5 jaar kunnen bij TurnGroep Noord terecht. 

Turnen is een sport waar je het beste op jonge leeftijd mee kunt beginnen, zodat je kennis kunt maken met de grondvormen van bewegen. We organiseren regelmatig talentdagen voor aanstormend turntalent. De data van de Jong Talentdagen worden gepubliceerd op de site en in de media. Naar aanleiding van deze training worden kandidaat-leden uitgenodigd om nog 2x gratis meetrainen. Bij de eerste trainingen zal gekeken worden naar de fysieke, maar ook mentale eigenschappen van de turnster. Vanzelfsprekend wordt hier rekening gehouden met de leeftijd en ontwikkeling van het meisje. Het belangrijkste is echter dat de turnster plezier aan het turnen beleeft. Na de proeftrainingen wordt er geëvalueerd met de ouders en besproken of de turnster het leuk vindt en of het meisje lid wil en kan worden.

Tot het moment dat ze aan wedstrijden mee mogen doen (het jaar dat ze 9 jaar worden), zitten ze in de Jong Talentgroep. Het aantal trainingsuren per week is vastgelegd en gaat in overleg met de trainsters en ouders.

Trainsters

9

Trainster Myream Mijnders

9

Trainster Naomi Settels

9

Assistent Isa Vaes

9

Assistent Sanne van Bulken

Pre Instap

Maud

Eefke

Jinne

Jong Talent 2

Niene

   Iza

WORD TRAIN(ST)ER

Vind je het leuk om meisjes te leren turnen? Ben je een gediplomeerde trainer of een enthousiaste (oud)turner die opgeleid wil worden tot trainer? Ben je doordeweeks beschikbaar in de avonden en in het weekend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WORD LID

Staat je dochter liever op haar handen dan haar voeten? Nog niet helemaal zeker of turnen iets voor haar is? Of zit ze bij een andere turnvereniging maar ze wordt daar niet genoeg uitgedaagd? Doe mee aan onze Jong Talentdag of kom proefdraaien. Of ben je ouder dan 5 jaar, neem dan contact op!

WORD VRIEND OF SPONSOR

   Geloof je als bedrijf ook in onze kracht en wil je samen met ons groeien? Word sponsor en wij zorgen voor een creatieve boost in jouw merkbekendheid. Of draag je als enthousiaste lid ons een warm hart toe? Word vriend voor slechts €50  per jaar! 

wij zoeken turntalenten

Dé vereniging voor damesturnen in Noord-Nederland. Wij leiden talentvolle turnsters op die het superleuk vinden om steeds iets nieuws te leren.

Wil jouw dochter ook beter worden in turnen?

  

Meld je dochter aan voor Jong Talentendag of proefdraaien!

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4423&cn=nl&ln=nl