TurnGroep Noord

Dé vereniging voor damesturnen in Noord-Nederland. Wij leiden talentvolle turnsters op die het superleuk vinden om steeds iets nieuws te leren. Prestatie door plezier. Plezier door prestatie!  

Onze Missie

TurnGroep Noord is in Noord-Nederland dé opleidingsvereniging voor talenten in damesturnen. Wij faciliteren onze talentvolle turnsters in individuele ontwikkelings-programma’s om regionale en landelijke deelname aan de selectiewedstrijden van de KNGU te garanderen.

Onze Visie

Wij streven ernaar om onze turnsters te laten trainen met ervaren trainsters in een professionele en plezierige omgeving waarbij het hoogst haalbare niveau gehaald wordt.  Aansluitend op de visie van KNGU staan de volgende kernwaarden bij TurnGroep Noord centraal:

√  Plezier
√  Individuele ontwikkeling
√  Betrokkenheid
√  Veiligheid
√  Samenwerken
√  Prestatie

Onze Doelstellingen 

De vereniging is in 2011 opgericht om vorm te geven aan hogere turnniveaus.                 De trainsters zijn gekwalificeerd en faciliteren opleidingen voor nieuwe trainsters.        We vinden het belangrijk dat turnsters zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Hierdoor zijn er kleine groepjes met veel individuele aandacht.

Veel turnsters die zich inmiddels aangesloten hebben bij TurnGroep Noord horen regionaal bij de top van hun divisie. Gezelligheid, nieuwe dingen leren en het beste uit jezelf halen met een groep leuke meiden zijn onder andere de drijfveren die ervoor kunnen zorgen dat ze dit niveau halen. De huidige turnsters komen uit de provincie Drenthe, Groningen en Friesland. 

Waarom TurnGroep Noord?

TurnGroep Noord leidt talenten op tot 1e, 2e en 3e divisie turnsters. 

Wij zijn trots op onze turnsters die bij elke training en wedstrijd zichzelf durven uit te dagen. Het kan een sierlijke vloeroefening of een krachtige salto op de evenwichtsbalk zijn. Een nette zwaai op de brug of een perfecte landing bij een sprong.

Prestatie door plezier. Plezier door prestatie!  

Dit doen we met een team van professionele en ervaren trainsters. Wekelijks staan wij klaar om onze turntalenten te leren het allerbeste uit zichzelf te halen. Want daar kan natuurlijk geen enkele medaille tegen op!

Professionele Turnhal
TurnGroep Noord gebruikt de vast ingerichte turnhal in Vries met een turnvloer, valkuil en alle turntoestellen als basisaccommodatie. Om ervaring op te doen in andere turnhallen en kennis te maken met andere turntoestellen worden er ook trainingen georganiseerd in andere zalen.

Activiteiten
Naast de trainingen is er ook ruimte voor ontspanning. Zo organiseert onze activiteitencommissie leuke en verrassende activiteiten zoals de Pietentraining, Paaseieren zoeken, de seizoensafsluiting en leuke actieve activiteiten.

Word Vandaag Vriend of Sponsor

Draag je als enthousiaste lid ons een warm hart toe? Word vriend voor slechts €50 per jaar!

Geloof je als bedrijf ook in onze kracht en wil je samen met ons groeien? Word sponsor en wij zorgen voor een creatieve boost in jouw merkbekendheid.

Onze Sponsoren

https://www.mijndershaarden.nl/
https://www.numanassurantie.nl/
https://www.onderdelindenvries.nl/
https://b2b-adventure.nl/
PLUS-Koetsier-Vries-TurnGroepNoord
https://www.sander-bosch.nl/
https://www.onderdelindenvries.nl/

wij zoeken turntalenten

Dé vereniging voor damesturnen in Noord-Nederland. Wij leiden talentvolle turnsters op die het superleuk vinden om steeds iets nieuws te leren.

Wil jouw dochter ook beter worden in turnen?

  

Meld je dochter aan voor Jong Talentendag of proefdraaien!

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4423&cn=nl&ln=nl