WEDSTRIJDGROEP & TRAINSTERS

Wedstrijdgroep & Trainsters

Uiteraard is elke wedstrijdturnster uitkomend in de 1e,2e en 3e divisie welkom om bij ons 3 proeftrainingen te volgen. Na de proeftrainingen wordt met de ouders en de turnster geëvalueerd en gekeken of de turnster lid kan en wil worden.

TurnGroep Noord heeft op dit moment beperkte mogelijkheid om turnsters die uitkomen in de 1e, 2e en 3e divisie van andere verenigingen om extra trainingsuren af te nemen bij TurnGroep Noord.

De turnsters trainen 3 of 4 keer per week in de turnhal van Vries. Turnsters uit de 1e, 2e en 3e divisie die voor TurnGroep Noord willen uitkomen op de wedstrijden en ook blijven trainen bij een andere vereniging moeten minimaal 2x per week komen trainen

Trainsters

A

Trainster Lisette Hof

A

Trainster Nicolette Manusiwa

A

Assistent Debra Knorren

A

Supervisie Michelle Ellens

Senior

                   Debra

               Jente

Junior

                   Linn

               Isa

Jeugd

                   Lieke

              Ella

                   Rosan

              Isanoa

Pupil

                   Bendu

              Vesper

                   Lotus

              Kayla

                   Ilaine

                   Felice

              Mees

Instap

                   Jasmijn

              Carmen

  Valerie

Iris

WORD TRAIN(ST)ER

Vind je het leuk om meisjes te leren turnen? Ben je een gediplomeerde trainer of een enthousiaste (oud)turner die opgeleid wil worden tot trainer? Ben je doordeweeks beschikbaar in de avonden en in het weekend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WORD LID

Staat je dochter liever op haar handen dan haar voeten? Nog niet helemaal zeker of turnen iets voor haar is? Of zit ze bij een andere turnvereniging maar ze wordt daar niet genoeg uitgedaagd? Doe mee aan onze Jong Talentdag of kom proefdraaien. Of ben je ouder dan 5 jaar, neem dan contact op!

WORD VRIEND OF SPONSOR

   Geloof je als bedrijf ook in onze kracht en wil je samen met ons groeien? Word sponsor en wij zorgen voor een creatieve boost in jouw merkbekendheid. Of draag je als enthousiaste lid ons een warm hart toe? Word vriend voor slechts €50  per jaar! 

wij zoeken turntalenten

Dé vereniging voor damesturnen in Noord-Nederland. Wij leiden talentvolle turnsters op die het superleuk vinden om steeds iets nieuws te leren.

Wil jouw dochter ook beter worden in turnen?

  

Meld je dochter aan voor Jong Talentendag of proefdraaien!

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4423&cn=nl&ln=nl